tirsdag den 19. april 2011

Gammeltorv


Gammeltorv
 var fra 1981 punkernes opholdssted, efter de var flyttet fra Storkespringvandet. Det var yndet for mange punks at sidde på den lave mur, der løb langs Vestergade. Af andre aktiviteter kan nævnes at "bomme" penge af turisterne på Strøget og besøge det overdådige slik-supermarked Choko-land med langfingrede hensigter. Også skinheads og mods brugte Gammeltorv, der er københavns ældste torv.

Peter fra ADS arresteres bag Gammeltorv

Ballade bag Gammeltorv på en solbeskinnet dag

punk piger der er vilde med Sham 69 på muren på Gammeltorv, 1981.

Gammeltorv, ca. 1982

Gammeltorv, 1983

Gammeltorv, ca. 1985 - punkstilen blev mere "trash'et" i midtfirserne
og punkerne havde fået fast base i Ungdomshuset, der åbnede i 1982

Gammeltorv, 1985

Gammeltorv, ca. 1985

4 kommentarer:

 1. *griner* Det er så mig, den lille skid som sidder på bänken til höjre på sidste billedet!

  Håret er så blevet meget längere og lidt mere "kedeligt" siden da og har lagt mig lidt ud i både bredde og höjde...men what the fuck, that happens!

  Mindes dog stadig mine dage på Gammeltorv. Savner Junnie!

  SvarSlet
  Svar
  1. hej steph ,mange af os er inde på facebook kh frede

   Slet
 2. Hej...damn it! Jeg har slet ikke fulgt med i kommentarene, det må du, Frede, og dig den anden anonyme have meget undskyldt. Tiden fiser af sted og nogle gange løber jeg endda endnu hurtigere! Jeg gider ikke FB...er træt af folks indlæg om hvad de skal have til middag og hvor mange gange deres unger har gylpet inden for den seneste time. Men jeg er på Skype! Frede, jeg tror at jeg har fundet dig der...men til jer som betragtede mig som en veninde på Gammeltorv (og nej, havde du for vane at pisse mig af, så skal du selvfølgelig ikke komme snigende og lige pludselig vil være gode venner) så er mit alias på Skype...Sabrina Belladonna (hvordan Steph blev til Sabrina er en længere historie som ikke passer ind her). Står der en masse om Sverige, katte og korsetter i profilen, så har du fat i rette person...glæder mig til at høre fra dig/jer :)

  SvarSlet