mandag den 18. april 2011

Kritik af bloggen

Her kan du skrive din kritik af bloggen.

Husk at bloggen er min subjektive oplevelse af den tidligste danske punkscene centreret omkring København i årene 1977-82. Samt at info og materiale generelt er MEGET svært at finde.

Jeg ville egentlig have stoppet bloggen ved 1981, men for at få Nosferatu Festival med strak jeg perioden til 1982. Der er punkede danske bands, der debuterede i 1982, men de er ikke taget med her, da de hører til generationen, der kom efter den første generation af samtidige bands, som denne blog koncentrerer sig om. 

Jeg har ikke beskrevet den tidlige Århus-scene, da jeg ikke kender den godt nok, og derfor ikke føler mig kompetent nok til at lave denne beskrivelse. Men nogen bør absolut lave den blog. Det samme gælder selvfølgelig for den fynske scene.

Væsentlighedskriteriet for hvem jeg har taget med i bloggen, er bands, der enten spillede hyppigt i Rockmaskinen eller Saltlageret, medvirkede på én af de fire store punkfestivaler eller medvirker på Pære Punk, Concert of the Moment eller Nosferatu Festival kompilationerne.

4 kommentarer:

 1. hej kan du mon hjælpe med at finde en af teksterne - eller begge - fra City-X og Ads støtteplade for BZ-bevægelsen? (Politi-militær og Gensidig afhængighed ?
  Kontakt mig gerne i så fald: birgitterodh@me.com

  SvarSlet
 2. https://www.discogs.com/ADS-3-City-X-BZ-St%C3%B8ttesingle/release/2798860#images/4997854

  SvarSlet
 3. Claus Schrøder Nielsen20. december 2017 kl. 02.53

  Lækker blog, som jeg nyder at læse så ofte, jeg kan komme til det :-)

  SvarSlet
 4. Der er ikke meget respons på ens tilføjelser på bloggen.
  Og klokkeslættet er da også helt hen i skoven...

  SvarSlet